DE CE SĂ VII ÎN ECHIPA NOASTRĂ?

  • Investim în echipa noastră – suntem adepții ideii că succesul unei companii înseamnă, în primul rând, oamenii pe care se bazează. De aceea, investim în dezvoltarea profesională a celor care vor să crească alături de noi. Credem că dorința de a ști și a face lucrurile să se întâmple e, de multe ori, mai importantă decât experiența. Dacă vii cu potențialul, noi găsim o modalitate să ne dezvoltăm împreună.
  • Suntem o companie stabilă – suntem aici pe o perioadă lungă de timp. Vrem să dezvoltăm un business sustenabil, care să crească în mod organic și, de ce nu, să rămână copiilor și copiilor copiilor noștri.
  • Avem o echipă tânără și o atmosferă relaxată – media de vârstă a companiei este de 30 de ani. În ceea ce facem, e nevoie de dexteritate și viteză, însă nu uităm să zâmbim la finalul zilei și să ne batem pe umăr pentru munca bine dusă la capăt.
  • Ne preocupă cariera angajaților noștri – avem un plan de carieră bine pus la punct; când intri în echipa noastră, știi exact care sunt opțiunile de avansare. Avem o organigramă și o structură definite în așa fel încât oricine vine pe o poziție de entry-level știe unde, când și cum poate să fie promovat.
  • Luăm în serios responsabilitățile financiare pe care le avem ca angajator – la noi, e de la sine înțeles că nu vei avea griji inutile. Tratăm cu seriozitate aspectele de recompensă financiară – ai salariul mereu la timp și întotdeauna pe cartea de muncă.

CE ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE?

  • Un venit fix, dar și posibilitatea de a încasa bonusuri – pe lângă salariul fix, oferim și bonusuri pentru atingerea anumitor obiective. De asemenea, punem la dispoziție tichete de masă.
  • Decontarea transportului – suportăm sau asigurăm transportul, în funcție de nevoile sau opțiunile celor din echipa noastră.
  • Oportunități de socializare informală – e important să ne cunoaștem cât mai bine și să comunicăm eficient. Una dintre modalitățile prin care ne putem suda ca echipă este și aceea de a petrece timp de calitate împreună. Dacă există o inițiativă unitară de a participa împreună la activități informale (fotbal, de exemplu), facilităm ducerea la îndeplinire a acțiunilor extra-job.
  • Alte modalități de recompensare a performanței – știm să recunoaștem performanța acolo unde o vedem și ne preocupă în mod constant aprecierea ei. Fie că ești numit Angajatul lunii, fie că meritele îți sunt recunoscute printr-o serie de premii simbolice, te asigurăm că nu rămânem indiferenți dacă munca ta aduce plus-valoare clienților noștri.

Te invităm să verifici anunțurile corespunzătoare posturilor disponibile pentru o listă completă și detaliată a competențelor pe care ar trebui să le ai ca să fii un candidat eligibil în echipa noastră.

POSTURI DISPONIBILE

Numele postului Locație Departament Data
RECRUTOR (3-5 ani experienta) Sediul GAM - Darasti HR 11 iunie 2021
Project Manager Sediul GAM Operational - Servicii 3 iunie 2021
Specialist Ofertare Sediul GAM - Timpuri Noi Ofertare 2 iunie 2021
Manipulant depozit Sediul GAM/ sediile clienților Depozit 7 mai 2021
Arhivar prelucrare Sediul GAM și deplasare la sediile clienților companiei Prelucrare arhivistică a documentelor 5 mai 2021
Operator date Sediul GAM Depozit 2 mai 2021

Consideri că eşti potrivit pentru unul din posturile de mai sus? Ne-ar face plăcere să te cunoaştem. Trimite-ne CV-ul la adresa cariere@archive.ro

TESTIMONIALE