DE CE SĂ VII ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  • Investim în echipa noastră Suntem adepții ideii că succesul unei companii înseamnă, în primul rând, oamenii pe care se bazează. De aceea, investim în dezvoltarea profesională a celor care vor să crească alături de noi. Credem că dorința de a ști și a face lucrurile să se întâmple e, de multe ori, mai importantă decât experiența. Dacă vii cu potențialul, noi găsim o modalitate să ne dezvoltăm împreună.
  • Suntem o companie stabilă Suntem aici pe o perioadă lungă de timp. Vrem să dezvoltăm un business sustenabil, care să crească în mod organic și, de ce nu, să rămână copiilor și copiilor copiilor noștri.
  • Avem o echipă tânără și o atmosferă relaxată Media de vârstă a companiei este de 30 de ani. În ceea ce facem, e nevoie de dexteritate și viteză, însă nu uităm să zâmbim la finalul zilei și să ne batem pe umăr pentru munca bine dusă la capăt.
  • Ne preocupă cariera angajaților noștri Avem un plan de carieră bine pus la punct; când intri în echipa noastră, știi exact care sunt opțiunile de avansare. Avem o organigramă și o structură definite în așa fel încât oricine vine pe o poziție de entry-level știe unde, când și cum poate să fie promovat.
  • Luăm în serios responsabilitățile financiare pe care le avem ca angajator La noi, e de la sine înțeles că nu vei avea griji inutile. Tratăm cu seriozitate aspectele de recompensă financiară – ai salariul mereu la timp și întotdeauna pe cartea de muncă.

CE ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE

  • Un venit fix, dar și posibilitatea de a încasa bonusuri Pe lângă salariul fix, oferim și bonusuri pentru atingerea anumitor obiective. De asemenea, punem la dispoziție tichete de masă.
  • Decontarea transportului Suportăm sau asigurăm transportul, în funcție de nevoile sau opțiunile celor din echipa noastră.
  • Oportunități de socializare informală E important să ne cunoaștem cât mai bine și să comunicăm eficient. Una dintre modalitățile prin care ne putem suda ca echipă este și aceea de a petrece timp de calitate împreună. Dacă există o inițiativă unitară de a participa împreună la activități informale (fotbal, de exemplu), facilităm ducerea la îndeplinire a acțiunilor extra-job.
  • Alte modalități de recompensare a performanței Știm să recunoaștem performanța acolo unde o vedem și ne preocupă în mod constant aprecierea ei. Fie că ești numit Angajatul lunii, fie că meritele îți sunt recunoscute printr-o serie de premii simbolice, te asigurăm că nu rămânem indiferenți dacă munca ta aduce plus-valoare clienților noștri.

Te invităm să verifici anunțurile corespunzătoare posturilor disponibile pentru o listă completă și detaliată a competențelor pe care ar trebui să le ai ca să fii un candidat eligibil în echipa noastră.

POSTURI DISPONIBILE

Numele postului Locație Departament Data
Arhivar prelucrare Sediul GAM și deplasare la sediile clienților companiei Prelucrare arhivistică a documentelor 25 august 2016
Manipulant depozit Sediul GAM/ sediile clienților Depozit 25 august 2016
Operator date Sediul GAM Depozit 19 noiembrie 2015

Consideri că eşti potrivit pentru unul din posturile de mai sus? Ne-ar face plăcere să te cunoaştem. Trimite-ne CV-ul la adresa cariere@archive.ro

TESTIMONIALE