Project Manager

Departament: Operational - Servicii
Locaţie: Sediul GAM

Echipa noastră este în căutarea unui Project manager – arhivare care să fie dedicat echipei noastre deoarece rolul este unul pe cât de complex, pe atât de interesant.

Ce te face un super erou pentru rolul acesta? Îți spunem noi:

Experiența în primul rând în lucru cu oamenii și în al doilea rând, să te ghidezi după pe principiul „follow by example”, să dovedești spirit de echipă și ajutor permanent.

Responsabilitatea de a planifica și de a a asigura succesul tuturor proiectelor din cadrul echipei tale, tinând cont în același timp de dorințele clientilor și de specificul fiecărui proiect.

Abilitățile tale tehnice și organizatorice, cât și abilităţile de comunicare eficientă cu colaboratorii fiecărui proiect în parte sunt esențiale la fel ca și rolul tău. Te întrebi care proiecte? Cele de arhivare documente. Tu știi că noi asta facem, nu?

Deși, pare simplu, nu e deloc ușor să lucrezi în arhivistică . Este nevoie să poți coordona un întreg flux și mai mult decât atât, o întreagă echipă. De aceea, ne-ar ajuta să ai un minimum 2 -3 ani experiență în găsirea de soluții (ca cea a unui puzzle să spunem), plus în coordonarea de echipe mici. (între 3-8 oameni)

Ne dorim să ai studii superioare finalizate , dacă vii din industrie (arhivistică, ar fi deja un mare plus). Dacă nu, te vom sprijini și noi și cât ai clipi, vei înțelege fluxul nostru intern.

Vestea bună este aceea că suntem aici să facem lucrurile împreună, așadar, mai stai mult pe gânduri?

Consideri că eşti potrivit pentru postul de mai sus? Ne-ar face plăcere să te cunoaştem. Trimite-ne CV-ul la adresa cariere@archive.ro