DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE

 

Poți consulta documentele din arhivă oricând ai nevoie.

MODALITĂȚILE DE CONSULTARE A ARHIVEI PE CARE ȚI LE PUNEM LA DISPOZIȚIE:

LIVRARE PRIN CURIER

Spune-ne care e documentul pe care vrei să îl consulți, iar noi ne asigurăm că acesta ajunge la tine chiar a doua zi*. Poți solicita doar documentul dorit, cât și întreaga cutie în care se află acesta. Dacă ai nevoie urgentă de una dintre acestea, poți apela la serviciul de livrare rapidă și te asiguri că documentul sau documentele dorite sunt în mâinile tale în maximum 4 ore.

*dacă plasezi comanda până la ora 15:00

CONSULTARE LA SEDIUL NOSTRU

Poți consulta documentele dorite chiar la noi la sediu, cu rezervare în prealabil. Te așteptăm în camera noastră de consultare, unde ai acces la Internet, calculator și imprimantă.

SCANARE

Dacă nu este absolut necesar să primești documentul în format fizic, poți apela la serviciul nostru de scanare. Ai acces imediat la documentul dorit, fără timpi suplimentari de așteptare.

RĂSPUNS ÎN MAXIMUM 3 ORE

Timpul tău e important pentru noi. Solicită-ne o ofertă și revenim în maximum 3 ore dacă ne contactezi în intervalul 09:00 – 17:00.

3 DEPOZITE APROAPE DE TINE

Ajungem în cel mai scurt timp posibil să ridicăm arhiva. Deținem 3 depozite proprii în apropierea Bucureștiului.

PROTECȚIE 100% A DOCUMENTELOR DEPOZITATE

Arhiva ta e în siguranță. Ne bazăm pe cel mai avansat și eficient sistem de stingere a incendiilor, pentru prima dată implementat la scară largă în România.