DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE

 

Arhiva poate fi distrusă – fie când expiră perioada de depozitare (conform nomenclatorului aprobat de Arhivele Naționale), fie la solicitarea clientului (în cazul în care vorbim de documente fără valoare arhivistică – maculatură).

IATĂ CUM TE AJUTĂ DISTRUGEREA ARHIVEI:

TE ASIGURI CĂ ARHIVA E DISTRUSĂ ÎN CONFORMITATE CU CERINȚELE INTERNE ALE COMPANIEI ȘI CU CELE LEGALE

Prin serviciul de distrugere, te asiguri că documentele sunt distruse cu ajutorul unui echipament dedicat acestei operațiuni, pentru a nu mai putea fi reconstituite ulterior. La final, primești un certificat care atestă distrugerea în condiții de confidențialitate a documentelor.

EȘTI SIGUR DE CONFIDENȚIALITATEA PROCESULUI, DE LA A LA Z

La solicitarea ta, tu sau un alt reprezentant al companiei pot însoți echipa GAM în procesul de distrugere, de la început până la sfârșit.

REDUCI VOLUMUL ARHIVEI DEȚINUTE ȘI EFICIENTIZEZI COSTURILE DE DEPOZITARE

Prin serviciul de distrugere a arhivei, reduci volumul arhivei deținute și, ca atare, eficientizezi costurile viitoare de depozitare.

RĂSPUNS ÎN MAXIMUM 3 ORE

Timpul tău e important pentru noi. Solicită-ne o ofertă și revenim în maximum 3 ore dacă ne contactezi în intervalul 09:00 – 17:00.

3 DEPOZITE APROAPE DE TINE

Ajungem în cel mai scurt timp posibil să ridicăm arhiva. Deținem 3 depozite proprii în apropierea Bucureștiului.

PROTECȚIE 100% A DOCUMENTELOR DEPOZITATE

Arhiva ta e în siguranță. Ne bazăm pe cel mai avansat și eficient sistem de stingere a incendiilor, pentru prima dată implementat la scară largă în România.