DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE

Serviciile de prelucrare arhivistică presupun organizarea documentelor conform criteriilor solicitate de Arhiva Națională.

CUM TE AJUTĂ PRELUCRAREA ARHIVISTICĂ:

DEPOZITEZI ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE LEGALE

Atenție! Conform Arhivelor Naționale ale României, este obligatoriu din punct de vedere legal să îți prelucrezi arhiva. Asigură-te că îndeplinești cerințele legale în vigoare fie că reprezinți o instituție de stat, fie că ești parte dintr-o companie privată.

GĂSEȘTI MAI UȘOR ORICE DOCUMENT DE CARE AI NEVOIE

Organizăm arhivele conform tuturor criteriilor menționate în lege. Astfel, găsești rapid locul în care se află documentele depozitate – în funcție de perioadă, tip de documente, departamentul care a emis documentele ș.a.m.d.

AI ACCES ONLINE LA DETALIILE DORITE DESPRE CUTIILE DEPOZITATE

Ai acces la o bază de date electronică ce conține toate detaliile arhivelor tale. Oricând dorești, poți solicita apoi consultarea în profunzime a documentelor  sau scanarea lor.

HAI SĂ VEDEM CUM PUTEM AJUTA

Orice fel de provocări ai legate de arhiva companiei tale, suntem aici cu soluția potrivită pentru tine și nevoile tale.

RASPUNS IN MAXIMUM 3 ORE

Timpul tău e important pentru noi. Solicită-ne o ofertă și revenim în maximum 3 ore dacă ne contactezi în intervalul 09:00 – 17:00.

3 DEPOZITE APROAPE DE TINE

Ajungem în cel mai scurt timp posibil să ridicăm arhiva. Deținem 3 depozite proprii în apropierea Bucureștiului.

PROTECȚIE 100% A DOCUMENTELOR DEPOZITATE

Arhiva ta e în siguranță. Ne bazăm pe cel mai avansat și eficient sistem de stingere a incendiilor, pentru prima dată implementat la scară largă în România.