DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE

 

Serviciile de prelucrare arhivistică presupun organizarea documentelor conform criteriilor solicitate de Arhiva Națională.

CUM TE AJUTĂ PRELUCRAREA ARHIVISTICĂ:

DEPOZITEZI ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE LEGALE

Atenție! Conform Arhivelor Naționale ale României, este obligatoriu din punct de vedere legal să îți prelucrezi arhiva. Asigură-te că îndeplinești cerințele legale în vigoare fie că reprezinți o instituție de stat, fie că ești parte dintr-o companie privată.

GĂSEȘTI MAI UȘOR ORICE DOCUMENT DE CARE AI NEVOIE

Organizăm arhivele conform tuturor criteriilor menționate în lege. Astfel, găsești rapid locul în care se află documentele depozitate – în funcție de perioadă, tip de documente, departamentul care a emis documentele ș.a.m.d.

AI ACCES ONLINE LA DETALIILE DORITE DESPRE CUTIILE DEPOZITATE

Ai acces la o bază de date electronică ce conține toate detaliile arhivelor tale. Oricând dorești, poți solicita apoi consultarea în profunzime a documentelor sau scanarea lor.

RĂSPUNS ÎN MAXIMUM 3 ORE

Timpul tău e important pentru noi. Solicită-ne o ofertă și revenim în maximum 3 ore dacă ne contactezi în intervalul 09:00 – 17:00.

3 DEPOZITE APROAPE DE TINE

Ajungem în cel mai scurt timp posibil să ridicăm arhiva. Deținem 3 depozite proprii în apropierea Bucureștiului.

PROTECȚIE 100% A DOCUMENTELOR DEPOZITATE

Arhiva ta e în siguranță. Ne bazăm pe cel mai avansat și eficient sistem de stingere a incendiilor, pentru prima dată implementat la scară largă în România.